Gastenboek

Bijzondere werkstukken

Win-Win situatie | 13-05-2014

Onze oudste dochter maakt bij Susann heel bijzondere dingen. Ze komt altijd vrolijk uit het atelier gehuppeld. Met zeepjes, snoepjes, betonnen voorwerpen, houten zaagsels, schilderijen en voor opa's 70e verjaardag mocht ze zelfs een houten fruitschaal maken! Susann haalt de kinderen op uit school. Een win-win situatie!

kinderatelier

Julie | 12-05-2014

Elke week haalde ik een gelukkig en trots kind op bij het Kinderatelier. Trots op de filmpjes die ze had gemaakt, de steen die ze had bewerkt, het hout dat ze had gezaagd. Het is geweldig om te zien dat ze bij Susann de mogelijkheid krijgen om dat allemaal ZELF te doen en te maken. Dat is heel veel waard.

vanzelfsprekende noodzaak

Matthijs | 09-05-2014

Finn kan niet meer zonder. Hij heeft bij Susann al beton mogen storten, kennis gemaakt met architektuur en een huis gebouwd, zeep gemaakt en een schilderij met 'echte' verf. Het Kinderatelier is voor hem een vanzelfsprekende noodzaak :)

bijzonder

Ilja Nelemans | 15-04-2014

Mijn twee zoons komen al ruime tijd bij Susann en zijn elke week weer vol met verhalen over hun werkstukken. Hoe ze het bedacht hebben en wat ze gedaan hebben om het te maken. Wij hebben een mooie verzameling van allerlei mooie en 'aparte' creaties. Kik (6jr) zei heel mooi: "Kunst is iets unieks, want niemand maakt het net zo." En zo is het!

snoep cursus

Erna | 17-05-2013

...heb het heel leuk gehad op de snoep cursus!!!! groet Erna

truly creative!

Anouk Tso | 23-04-2013

Susann heeft met het kinderatelier echt een geweldig creatief programma ontwikkeld voor kinderen in de basisschool leeftijd. Mijn dochter kijkt elke week weer uit naar de lessen en komt altijd trots en enthousiast thuis met haar eigen creaties. Een schot in de roos!

super cursussen

Naomi Felder | 13-12-2011

Iedere week komen mijn twee zoons stralend met de meest fantastische knuffels, tekeningen, lampionnen etc.thuis. Knap van hun maar zeker ook van Susann die het voor elkaar krijgt om ieder kind naar een hoger niveau in knutselkunst te tillen.
Dankjewel Susann

enthousiast

Bart van den Ende | 30-05-2011

onze 2 dochters houden erg van knutselen.
Deze cursussen vullen heel goed aan bij wat op de school helaas te weinig aan bod komt.
Ze zijn erg enthousiast en hebben al meer dan 4 cursussen meegedaan. De sfeer is gezellig en de kinderen zijn met plezier bezig.
Heel fijn dat je dit doet Susann!

tekenlessen

Lena | 28-09-2010

Ik vind het heel erg mooi wat er gemaakt wordt en wat ik zelf maak en elke keer leer ik weer wat anders. Ik vind het ook heel fijn dat we altijd eerst wat eten en daarna pas gaan werken, lekkere ontbijtkoek en limonade. Susann is heel aardig.

Xcellent classes for children

Sue-Lane Wood | 16-09-2010

My children have taken many courses with Susann -- they really enjoy the relaxed and creative environment she has created for the kids where there is no pressure to create, but there is plenty of inspiration. My son recently started the drawing course and he enjoys the chance to build and make something from his own initative as much as my daughter does! These courses are highly recommended.

Nieuw bericht